Menu

Finsys Introduceert IkHypotheekZo

Bij Finsys zijn we er van overtuigd dat voor een hypotheek een goed advies absolute meerwaarde heeft. Het valt echter niet te ontkennen dat de klant steeds meer verwacht dat hij zaken via Internet zelf en goedkoper kan regelen. Het een hoeft het ander echter niet uit te sluiten. Voor u als onze adviseurs hebben we daarom een concept ontwikkeld dat zowel u als de klant volop laat profiteren van de mogelijkheden die Internet biedt.

IKHYPOTHEEKZO.NL
----------
Finsys introduceert IkHypotheekZo.nl. Een website die de consument in staat stelt om zelf te bepalen hoe hij zijn hypotheek wil afsluiten: Helemaal zelf, via een adviseur of via een combinatie van beide. Hij betaalt daarvoor een vast tarief, maar hoe meer hij zelf doet, hoe goedkoper het voor hem wordt.

NEEM EEN KIJKJE
----------
De beste indruk krijgt u door zelf een kijkje te nemen op www.IkHypotheekZo.nl. U zult zien hoe gemakkelijk het is voor de consument om bepaalde acties zelf te doen. Dat zet u als adviseur echter allerminst buitenspel: Op elk moment kan de cliënt uw hulp inroepen voor advies!

U BENT AL AANGESLOTEN
----------
Alle bij Finsys aangesloten adviseurs kunnen ook aansluiten bij IkHypotheekZo.nl. Een contract om uw aansluiting vast te leggen treft u hierbij aan. Op dit moment hebben wij alvast voor één maand alle bij Finsys aangesloten kantoren aan IkHypotheekZo.nl verbonden. Als u binnen één maand het contract getekend retour zendt legt u daarmede uw aansluiting bij IkHypotheekZo.nl vast en accepteert u de in het contract vermelde voorwaarden. Voor de goede orde: U bent niet verplicht om u bij IkHypotheekZo.nl aan te sluiten. U kunt ook alleen van de diensten van Finsys gebruik blijven maken.

KOSTENLOOS AANSLUITEN
----------
Aansluiting is kosteloos en u bent ook niet verplicht om alle aanvragen die u via IkHypotheekZo.nl ontvangt via Finsys onder te brengen; u kunt ook gebruik maken van uw eigen rechtstreekse agentschappen als dat voor de klant voordeliger is. U bent wel verplicht om het op de site vermelde tarief te hanteren voor de klanten die via IkHypotheekZo.nl tot u komen.

TARIEVEN VOOR DE KLANT
----------
De klant die de hypotheek helemaal zelf (execution only) kan regelen is uiteraard het goedkoopste uit. Voor hem bedragen de kosten € 150,00 voor de offerte en € 345,00 voor de verdere afhandeling. Het tarief om alles via de adviseur te regelen bedraagt € 2.200,00. Hierop kan de klant een korting krijgen van € 50,00 als hij zijn gegevens via de site aan de adviseur ter beschikking stelt. Na het advies kan de klant er voor kiezen om de verdere bemiddeling zelf te regelen via IkHypotheekZo.nl. Hij ontvangt dan een korting van € 550,00. Uw factuur aan de klant bedraagt dan € 1.600,00. De kosten voor de bemiddeling worden door Finsys bij de adviseur in rekening gebracht en bedragen de normale bemiddelingskosten: € 85,00 offertekosten en € 299,00 dossierkosten.

HOE WERKT HET
----------
Via de site IkHypotheekZo.nl kan de klant zijn gegevens invoeren. Door een ID bewijs en een loonstrook te uploaden worden zijn gegevens benodigd voor een hypotheekaanvraag hieruit onttrokken en hoeft hij alleen nog maar de aanvraag te controleren. Dit versnelt het aanvragen en vermindert de kans op fouten. Vervolgens kan hij door het beantwoorden van enkele vragen nagaan of het voor hem mogelijk is om de hypotheek zelf zonder advies aan te vragen. Als dat zo is hoeft hij hier echter niet voor te kiezen; hij kan altijd besluiten om advies in te winnen.
Wil hij graag advies, dan kiest hij via de site een adviseur bij hem in de buurt waarmee hij via de site een afspraak maakt. Zijn gegevens kan hij vervolgens via de site aan de adviseur ter beschikking stellen. De adviseur kan hiermee al het gesprek voorbereiden. Na het advies beslist de klant met de adviseur hoe het traject wordt voortgezet.

VOORDELEN VOOR DE ADVISEUR
----------
Via IkHypotheekZo.nl wordt u gratis voorzien van nieuwe klanten. Let op: dit zijn geen leads! Het zijn klanten die aangeven dat ze voor hun hypotheek van u advies willen hebben. De kosten zijn hun bekend en ze kiezen u als hun adviseur! Door IkHypotheekZo.nl kan de klant aanzienlijk op de kosten van het afsluiten van zijn hypotheek besparen en toch een onafhankelijk advies inwinnen. De adviseur kan zich concentreren op het adviseren van zijn klanten en is verlost van het tijdrovende gegevens verzamelen. Na aftrek van de bemiddelingskosten voor Finsys en de kortingen voor de klant resteert een fee voor de adviseur van € 1.216,00 als de klant via de site de gegevens heeft doorgegeven. Heeft de klant zelf al een offerte aangevraagd, dan resteert € 1.201,00 voor de adviseur.

ONLINE MEER SUCCES BEHALEN
----------
Wij zijn er van overtuigd dat de klant niet zonder advies kan, maar ook dat hij steeds meer via Internet zelf wil regelen. IkHypotheekZo.nl biedt u de mogelijkheid om nu als eerste deel te nemen in deze toekomstige ontwikkeling en daardoor voorop te lopen. Daarnaast kunt u zich concentreren op het geven van advies en de tijdrovende afwikkeling van de hypotheek aan de klant zelf overlaten. Controleert u daarom uw gegevens op de site en stuurt u het getekende contract per omgaande naar Finsys.

Wij zijn er van overtuigd dat wij met IkHypotheekZo.nl een belangrijke stap gezet hebben om voor u en Finsys de mogelijkheden die Internet biedt te benutten. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om IkHypotheekZo.nl tot een succes te maken.

Direct contact met Finsys

Heeft u nog geen aanstelling met Finsys of u heeft vragen?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.»
Bezoekadres:
Rijksweg Zuid 1G
6161 BE GELEEN
»
Postadres:
Postbus 145
6160 AC GELEENT: 046 - 477 51 61 | F: 046 - 47 58 891 | E: info@finsys.nl

Of stel uw vraag


Visual CaptchaVul het beveiligingscode hieronder in!