Autolease

Autolease opent voor u de deur bij de zakelijke relaties. Voor de meeste ondernemers is een auto een noodzakelijk bedrijfsmiddel om omzet te realiseren. In de huidige economische situatie is de aanschaf of vervanging van een auto vaak een heel gedoe om dat via de bank geregeld te krijgen. U kunt die ondernemer nu een alternatief bieden. Zonder al te veel rompslomp en tegen uitstekende voorwaarden.

De perfecte entree bij het MKB
Het midden- en kleinbedrijf ondervindt de laatste jaren dat financieren of leasen via de bank erg moeilijk is geworden. Zeker in de economisch mindere tijden is het steeds moeilijker om aan de eisen die de bank stelt te voldoen om in aanmerking te komen voor een financiering.
U kunt uw relaties daarbij helpen en daarmee voor uw kantoor de perfekte entree scheppen bij het midden- en kleinbedrijf.

Ook als de bank "NEE" zegt
Autolease via Finsys kijkt primair naar de waarde van het onderpand. Dat betekent dat u ook vaak ondernemers van dienst kunt zijn die door de bank zijn afgewezen. Zo zijn er ook mogelijkheden voor starters. En dat veelal tegen een duidelijk gunstiger tarief dan bij de bank.

Ook gebruikte auto’s
Daarbij maakt het niet uit of het een nieuwe of gebruikte auto betreft. Een gebruikte auto kan voor de ondernemer economisch veel interessanter zijn. En als u de lease voor hem regelt kan hij de auto uitzoeken die hij het meest geschikt vindt. Een complete glaszettersauto met reeds geinstalleerde opbouw? Geen probleem; u kunt de lease voor hem verzorgen.

Direct contact met Finsys

Heeft u nog geen aanstelling met Finsys of u heeft vragen?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.»
Bezoekadres:
Rijksweg Zuid 1G
6161 BE GELEEN
»
Postadres:
Postbus 145
6160 AC GELEENT: 046 - 477 51 61 | F: 046 - 47 58 891 | E: info@finsys.nl

Of stel uw vraag


Visual CaptchaVul het beveiligingscode hieronder in!