Hoe werkt leasen

Stap 1: Inventarisatie
Het uitgangspunt van de financial lease constructie is het te leasen object. Volgende gegevens zijn nodig om een goede offerte te kunnen maken:

  • Merk
  • Type
  • Bouwjaar
  • Prijs (geef hierbij duidelijk aan of dit incl. of excl. BTW is)
  • Brandstofsoort

Uiteraard kunt u ook de offerte van het autobedrijf gebruiken. Voor de ondernemer zelf kunt u volstaan met de contactgegevens en een uittreksel KvK. Al deze gegevens kunt u sturen naar team1@finsys.nl.

Stap 2: Bepaling maandlasten
Heeft uw klant al een financial lease offerte, dan kunt u deze uiteraard meesturen. Wij zullen dan kijken of wij met een vergelijkbare, voordeligere, aanbieding kunnen komen. Vaak is het in de praktijk aan te raden om deze stap telefonisch af te handelen. Dit aangezien het feit dat er enkele variabelen zijn (looptijd, aanbetaling, restschuld) waarmee gespeeld kan worden om tot een acceptabele maandlast te komen. Wilt u met de ondernemer aan tafel gelijk weten wat de maandlast indicatief zal zijn? Schroom dan niet om te bellen! Als het tijdstechnisch mogelijk is, kan deze berekening  meteen door ons gemaakt worden!

Stap 3: De Aanvraag
Zodra alle gegevens bij ons aanwezig zijn zullen wij een elektronische aanvraag verzorgen. Voor aanvullende informatie en overleg met de ondernemer zal onze leasepartner rechtstreeks contact opnemen met de ondernemer om de aanvraag te kunnen beoordelen en passend te maken. U hoeft dus ook geen jaarstukken naar ons toe te sturen; dit wordt tussen de leasepartner en de ondernemer rechtstreeks afgewikkeld. Als de aanvraag wordt goedgekeurd ontvangen wij daarvan een bericht en maken wij de leaseofferte klaar. Deze sturen wij u toe en u kunt de offerte vervolgens aan de ondernemer overhandigen.

Direct contact met Finsys

Heeft u nog geen aanstelling met Finsys of u heeft vragen?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.»
Bezoekadres:
Rijksweg Zuid 1G
6161 BE GELEEN
»
Postadres:
Postbus 145
6160 AC GELEENT: 046 - 477 51 61 | F: 046 - 47 58 891 | E: info@finsys.nl

Of stel uw vraag


Visual CaptchaVul het beveiligingscode hieronder in!