BEDRIJFSFINANCIERINGEN

Finsys Zakelijk is de schakel tussen ondernemer, adviseur en geldverstrekker.

Met FUNDING CIRCLE als partner bieden wij u de mogelijkheid om voor uw zakelijke relaties een betaalbare bedrijfsfinanciering aan te bieden. Een eenvoudige en transparante financiering waarbij een extreem snel acceptatieproces snel duidelijkheid geeft voor uw relatie.

Funding Circle begrijpt hoe frustrerend het kan zijn als je goede ideeën moet loslaten of als je unieke groeikansen voorbij moet laten gaan, omdat je niet genoeg kapitaal tot je beschikking hebt. Natuurlijk leent niemand graag geld, maar een succesvolle ondernemer weet ook: toegang tot betaalbaar kapitaal – snel en eenvoudig - is de basis voor een succesvol bedrijf.

Juist gezonde ondernemingen maken gebruik van een bedrijfsfinanciering. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om ondernemingen die aan de toegenomen vraag willen voldoen, die de concurrenten een stap voor willen zijn en die in de toekomst willen investeren. Kortom, ondernemingen met plannen en ambities.

In het kort

  • Leningen tussen € 5000,- en € 250.000,-
  • Rente vanaf 3,79% per jaar
  • Looptijd tussen de 6 - 60 maanden
  • Beslissing binnen 48 uur
  • Geen boetes voor vervroegd aflossen

Aanbevolen door bedrijven

Sinds 2010 heeft Funding Circle wereldwijd meer dan € 4,7 miljard uitgeleend aan ruim 40.000 ondernemingen. Meer dan 90 % van hen beveelt ons van harte aan.

Een aanvraag?

Aanvragen is zeer eenvoudig. Hieronder kunt u doorgaan naar een procedure beschrijving of binnen enkele minuten de aanvraag versturen naar ons.

 

Direct contact met Finsys

Heeft u nog geen aanstelling met Finsys of u heeft vragen?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.»
Bezoekadres:
Rijksweg Zuid 1G
6161 BE GELEEN
»
Postadres:
Postbus 145
6160 AC GELEENT: 046 - 477 51 61 | F: 046 - 47 58 891 | E: info@finsys.nl

Of stel uw vraag


Visual CaptchaVul het beveiligingscode hieronder in!