Kredieten

Financieringen zijn voor een complete advisering aan uw klant onontbeerlijk. Niet alleen door de steeds beperkendere regelgeving is menige klant naast de hypotheek aangewezen op een financiering om hun woonwensen mogelijk te maken, ook vanuit het klant totaal concept is het een steeds belangrijker product aan het worden. Veel mensen betalen nl. veel te veel rente. U kunt het als intermediair heel vaak veel goedkoper. Reken de besparing voor uw klant uit en sluit de lening over!

Finsys biedt daarom in samenwerking met CFSN Kredietendesk  u de mogelijkheid om uw klant ook op het gebied van Financieringen optimaal van dienst te zijn. Met dit arrangement hebben wij een specialist in huis waarbij consumptief krediet corebusiness is en CFSN Kredietendesk heeft zich bewezen als een uitstekende partner op dit gebied. U krijgt via hen alle ondersteuning die u nodig heeft en middels dit arrangement ontvangt u veelal een hogere provisie dan u bij een rechtstreek agentschap ontvangt. Indien u van het arrangement gebruik wilt maken kunt u via onderstaande button ‘Aanstellingsformulier CFSN’ een aanstelling aanvragen.

Via Finsys kunt u gebruik maken van een breed pallet aanbieders en bent u in staat om uw klant de financiering te bieden die het best bij hem past. De volledige verwerking wordt u daarbij grotendeels uit handen genomen, zodat u alle aandacht kunt geven aan de advisering van uw klant. 

Bent u geïnteresseerd in een aanstelling met CFSN Kredietendesk?
Download hieronder het aanstellingsformulier! Bij vragen kunt u ons bellen op 046 - 477 51 61 of mailen naar info@finsys.nl

 

 

Direct contact met Finsys

Heeft u nog geen aanstelling met Finsys of u heeft vragen?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.»
Bezoekadres:
Rijksweg Zuid 1G
6161 BE GELEEN
»
Postadres:
Postbus 145
6160 AC GELEENT: 046 - 477 51 61 | F: 046 - 47 58 891 | E: info@finsys.nl

Of stel uw vraag


Visual CaptchaVul het beveiligingscode hieronder in!