Procedure Zakelijke Hypotheek

Niets is zo vervelend als op het einde van het aanvraagproces geconfronteerd te worden met een afwijzing, of zoals in veel gevallen gebeurd; het opvragen van extra documenten.
 
Wij willen dit moment naar voren halen. Heel ver naar voren.
 
Als er voordat er een aanvraag per HDN ingestuurd wordt, reeds een 1e beoordeling van de zelfstandige stukken door Finsys gedaan wordt, kunnen er naar onze mening een hoop problemen op het laatste moment voorkomen worden.
 
Voordat de HDN aanvraag ingediend wordt, gaan wij intern de zelfstandige stukken beoordelen. Op basis van een quickscan zullen wij de verschillende ratio’s berekenen en een bestendig inkomen vaststellen.
 
Aan de hand van deze gegevens zullen wij middels de acceptatiegidsen van de verschillende aanbieders kijken, welke geldverstrekker in aanmerking komt voor uw relatie. Wij zullen hierbij een goede afweging maken tussen acceptatiecriteria en de geboden rente voor de gevraagde rentevaste periode.
 
Onze bevindingen zullen wij eerst met u communiceren en daarna, als wij van mening zijn dat het een haalbare aanvraag is, kunt u de aanvraag per HDN indienen. Wij zullen dan, na ontvangst van het renteaanbod van de geldverstrekker, de reeds ontvangen documenten gelijk in het dossier verwerken. De zelfstandige stukken zijn dan reeds vóór offreren gecompleteerd en beoordeeld door Finsys.
 
Een finaal akkoord blijft uiteraard voorbehouden aan de geldverstrekker, maar onze ervaring leert dat deze werkwijze een soepelere, snellere  afhandeling oplevert.

 

Een complete HDN aanvraag samenstellen kost tijd. Verloren tijd, als u nog geen idee heeft of e.e.a. haalbaar is of welke geldverstrekker de juiste zou zijn.
Om u deze tijd te laten besparen hebben wij op een pagina ingericht waar u in enkele minuten de aanvraag naar ons kunt versturen.

Direct contact met Finsys

Heeft u nog geen aanstelling met Finsys of u heeft vragen?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.»
Bezoekadres:
Rijksweg Zuid 1G
6161 BE GELEEN
»
Postadres:
Postbus 145
6160 AC GELEENT: 046 - 477 51 61 | F: 046 - 47 58 891 | E: info@finsys.nl

Of stel uw vraag


Visual CaptchaVul het beveiligingscode hieronder in!