Finsys Zakelijk

Finsys Zakelijk is de schakel tussen ondernemer, adviseur en geldverstrekker.

Een ondernemer wil zo snel mogelijk weten waar hij aan toe is en of hij zijn droomhuis kan financieren.

Iedere ondernemer is uniek en het vaststellen van het zakelijk inkomen betreft veelal maatwerk. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan ZZP-ers met een trackrecord (tussen 1 en 3 jaar), overgang van IB-onderneming naar VPB-onderneming of een DGA met een holding en een werkmaatschappij. Voor iedere situatie zijn andere stukken nodig en is ervaring en expertise een must.

Finsys neemt het proces van het vaststellen van een vast en bestendig zakelijk inkomen graag van u over. Wij stellen snel en deskundig een inkomen vast voor iedere ondernemer. Of het nu om een ZZP-er gaat of een DGA. Hierdoor zal het adviestraject efficiënter en doelmatiger verlopen.
Het definitief vaststellen van het ondernemersinkomen zal wel voorbehouden blijven aan de daadwerkelijke geldverstrekker.

Middels een aanvraagformulier kunt u snel en eenvoudig de aanvraag naar ons versturen.

 Disclaimer: Er is geen harde definitie van of vaste formule voor het begrip zakelijk inkomen van een ondernemer. Onze beoordeling van het zakelijk inkomen in deze rapportage is een momentopname, welke is gebaseerd op de informatie welke wij hiervoor hebben ontvangen in combinatie met onze visie op en kennis over het begrip zakelijk inkomen. Onze beoordeling, rapportage en eventuele adviezen zijn vrijblijvend en bevatten enkel onze visie. Hieraan kunnen verder geen rechten worden ontleend. Het toetsinkomen is vastgesteld tot de pensioengerechtigde leeftijd, tenzij anders vermeld. Indien dit een aanvraag betreft ten behoeve van een echtscheiding:Wij hebben geen inzage in de echtscheidingsstukken. Deze analyse gaat uit van de situatie voor opmaak van de echtscheidingsstukken. Over hoe zich dit bij afwikkeling van de echtscheiding zal ontwikkelen doen wij geen uitspraak. Dit geldt tevens voor eventuele afspraken over de verdeling van de onderneming(en).

Direct contact met Finsys

Heeft u nog geen aanstelling met Finsys of u heeft vragen?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.»
Bezoekadres:
Rijksweg Zuid 1G
6161 BE GELEEN
»
Postadres:
Postbus 145
6160 AC GELEENT: 046 - 477 51 61 | F: 046 - 47 58 891 | E: info@finsys.nl

Of stel uw vraag


Visual CaptchaVul het beveiligingscode hieronder in!