Waarom service provider Finsys B.V.

Finsys is de oudste service provider op de Nederlandse markt. Medio 1996 is Finsys van start gegaan om het intermediair een breed aanbod van geldverstrekkers op hypotheekgebied te kunnen bieden. Door de productie-eisen die vele geldverstrekkers bieden is het de meeste tussenpersonen niet mogelijk om van alle geldverstrekkers een agentschap aan te houden. Daarnaast zijn de buitenlandse geldverstrekkers alleen via service providers te sluiten.

Finsys is al die jaren een stabiele factor in de branche gebleven; het is een familiebedrijf waar de continuïteit en de service aan de tussenpersonen de hoogste prioriteit hebben.

Via Finsys kunt u uit een breed pakket aan hypotheken kiezen. Voor onze diensten aan het intermediair berekenen wij kosten die bestaan uit een offertevergoeding en verwerkingskosten. De offertekosten zijn verschuldigd als er een offerte wordt gemaakt, de verwerkingskosten worden in rekening gebracht als de hypotheekstukken naar de notaris gaan.

Finsys rekent géén maandfee of entreekosten!
Service is prioriteit nummer één bij Finsys! Dat betekent dat u altijd kunt overleggen of een zaak haalbaar is of dat er wellicht een beter alternatief is. Alle aanvragen die binnenkomen worden getoetst op haalbaarheid en als er een beter alternatief mocht zijn wordt dat met u besproken. Maar het blijft uw beslissing of de cliënt zijn beslissing waar voor gekozen wordt. Omdat Finsys pas geld verdient als de hypotheek gesloten wordt, zullen wij er alles aan doen om een zaak rond te maken en u en uw cliënt van dienst te zijn. 

Finsys is uitstekend geautomatiseerd. Aanvragen ontvangen wij het liefst vanuit een adviespakket via HDN of via een speciale aanvraagmodule. We kunnen de aanvragen dan automatisch in ons systeem inlezen. Dat is efficiënt en verkleint de kans op fouten.

Verder kunt u via Finsys goedkope ORV’s en levensverzekeringen sluiten en bieden wij een Taxatieservice en Bankgarantie tegen zeer scherpe prijzen. 

Tevens bied Finsys de mogelijkheid om uw PE punten en andere opleidingen te volgen tegen een scherpe prijs.

Kortom: Finsys is een service provider met een breed aanbod, lage kosten en uitstekende service. 

Mocht dit uw interesse hebben gewekt schroom dan niet en neem contact op met onze accountmanager Steven Lichteveld. Hij is te bereiken via tel. (046) 477  5161 of stuur hem een e-mail info@finsys .nl. Hij komt graag langs om eventuele vragen te beantwoorden en een toelichting te geven over de diensten die Finsys B.V. u kan bieden.

Direct contact met Finsys

Heeft u nog geen aanstelling met Finsys of u heeft vragen?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.»
Bezoekadres:
Rijksweg Zuid 1G
6161 BE GELEEN
»
Postadres:
Postbus 145
6160 AC GELEENT: 046 - 477 51 61 | F: 046 - 47 58 891 | E: info@finsys.nl

Of stel uw vraag


Visual CaptchaVul het beveiligingscode hieronder in!